english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Prvaci i novi đaci u English World-u
english world school

30.06.2016

Želite da vaše dete nauči više od onoga što se uči u školi?
MI SMO ŠKOLA ZA VAS!!!

Pitate se što baš mi?

yes zato što se kod nas nastava odvija u malim grupama ( od pet do deset polaznika) jer naši polaznici su   uvek na prvom mestu

yeszato što se nastava izvodi po najnovijim međunarodnim programima po CEFR skali. Mi smo jedina škola sa SMART INTERAKTIVNOM TABLOM što omogućava da naši polaznici uče po najvišim svetskim standardima

yeszato što smo jedina škola koja ima međunarodne licencirane nastavnike školovane u inostranstvu koji su iskusni i posevećeni svom poslu

yeszato što smo jedina škola koja dovodi do visokih akademskih standarda znanja jer nastavni program je dinamičan, kreativan i interesantan.  Nastava je obogaćena dodatnim multimedijalnim učilima koja motivišu i stimulišu polaznike da uče i nauče

yeszato što smo svrstani u pet najboljih privatnih jezičkih škola u Srbiji. English World jer smo i ove godine osvojila Bronzanu medelju na Cambridge međunarodnim ispitima

yeszato što smo mi škola koja, dok drugi pričaju i hvale se, radimo i postižemo rezultate.  Mi stojimo iza toga što tvrdimo jer smo škola sa odličnom reputacijom.

yes zato što ćete brzo i lako doći do željenog cilja štedeći vreme i novac.

Mi smo specijalizovana škola stranih jezika. Prva, prava i proverena!

Sada kada znate

Odgovorite na pitanje

Zašto je 300 važan broj za English World ?

cheekyi osvojite vredne nagrade i popuste pri upisu u English World

 

Požurite!!!  Broj mesta je ograničen.

 

Ostale aktuelnosti
01.10.
2017
Upis je još u toku
01.06.
2017
Opet među najboljima i u 2016
01.06.
2017
Letnaj Škola 2017
14.09.
2016
Podrška i pomoć pri školskom programu!
12.09.
2016
Popust za stalne polaznike
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.