english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Priprema za KET ispit
english world school

 

Key English Test je početni nivo Cambridge ispita iz engleskog jezika, nivo A2. Od kandidata se očekuje da se snalazi u svakodnevnim situacijama u govornom i pisanom jeziku, na elementarnom nivou. Sertifikat neograničeno važi, tj. ne morate ga obnavljati.Veliki broj poslodavaca, univerziteta i vladinih organizacija priznaje ovaj sertifikat kao dokaz o elementarnom poznavanju jezika. Iako je KET osnovni ispit, nudi Vam mogućnost da otkrijete svoje slabosti i prednosti u korišćenju engleskog, i odlična je polazna tačka za pripreme za više nivoe, kao što su PET, FCE, a kasnije i više nivoe kao što su CAE i CPE.

 

English World škola je BRONZANI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za Cambridge ESOL ispita i IELTS (KET, PET, FCE, CAE, i CPE).

 

 

 

 

FORMAT ISPITA

 

Prvi deo - čitanje i pisanje (Reading and Writing), (70 minuta)
Ovaj deo ispita procenjuje Vašu sposobnost da razumete kratak pismeni tekst u vidu znakova, brošura, novina i časopisa. Takođe se očekuje da popunite praznine u rečenicama i sastavite kratak tekst od oko 25 reči.

 

Drugi deo - slušanje (Listening), (30 minuta)
U ovom delu ispita se od Vas očekuje da razumete obaveštenje ili drugu vrstu audio materijala gde govornik govori sporo i razumljivo.

 

Treći deo - Govor (Speaking), (do 10 minuta)
U ovom delu ispita se od Vas očekuje da pokažete sposobnost da možete da učestvujete u konverzaciji, kao i da postavljate i dajete odgovare na prosta pitanja. U usmenom delu testa učestvuju dva kandidata istovremeno.

 

 Kembridž ispiti -opšti engleski

Nivo na skali Saveta Evrope (CEF)*

 • Key English test (KET)

A2

 • Preliminary English Test (PET)

B1

 • First Certificate in English (FCE)

B2

 • Certificate in Advanced English (CAE)

C1

 • Certificate in Proficiency in English (CPE)

C2

 

CAMBRIDGE ESOL ISPITI - opšti engleski (KET, PET, FCE, CAE, CPE):

 

Na ovom sajtu možete pogledati detaljnije o terminima za polaganje KET ispita:

 

http://www.britishcouncil.rs/polaganje-ispita/cambridge-engleski

 

 

S obzirom da je Englsih World brozanii partner British Council-a za prijavljivanje ispita preko škole dobijate dodatni POPUST.

 

 

 

 

 

Ostali ispiti
Cambridge Exam Preparation Centre Priprema za KET ispit Priprema za PET ispit Priprema za FCE ispit Priprema za CAE ispit Priprema za CPE ispit Priprema za IELTS ispit Priprema za TOEFL ispit Priprema za SAT/ACT ispit Priprema za ACT ispit 250 POLAZNIKA NA MEĐUNARDNIM ISPITIMA, 100% PROLAZNOSTI
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×