english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Priprema za PET ispit
english world school

 

Preliminary English Test je srednji nivo Cambridge ispita engleskog jezika, a na skali Zajedničkog evropskog okvira, zauzima nivo B1. Od Vas se očekuje da sa samopouzdanjem koristite engleski jezik u svakodnevnim situacijama. PET je međunarodni sertifikat, priznat od strane poslodavaca u različitim granama administracije, industrije i usluga. Kompanije kao što su Coca-Cola, Nestlé, Gillette i KPMG priznaju PET sertifikat. Takođe je priznat od strane velikog broja obrazovnih institucija.

 

FORMAT ISPITA

 

Prvi deo – čitanje i pisanje (Reading and Writing) (90 minuta) Od Vas se očekuje da razumete smisao tekstova u vidu znakova, članaka iz novina i magazina. Znanje vokabulara i gramatike se testira pisanjem kratkih poruka, priče ili pisma od oko 100 reči.

 

Drugi deo – slušanje (Listening) (oko 30 minuta) Od kandidata se očekuje da razume značenje odslušanog materijala koji uključuje konverzacije iz svakodnevnog života u kojima treba razumeti i stavove govornika.

 

Treći deo – Govor (Speaking) (10-12 minuta) Ovaj deo ispita se odvija u parovima. Znanje engleskog se iskazuje kroz učestvovanje u konverzaciji, postavljanje i davanje odgovora na pitanja, i sl.

 

CAMBRIDGE ESOL ISPITI - opšti engleski (KET, PET, FCE, CAE, CPE):

 

 Kembridž ispiti -opšti engleski

Nivo na skali Saveta Evrope (CEF)*

 • Key English test (KET)

A2

 • Preliminary English Test (PET)

B1

 • First Certificate in English (FCE)

B2

 • Certificate in Advanced English (CAE)

C1

 • Certificate in Proficiency in English (CPE)

C2

 

Na ovom sajtu možete pogledati detaljnije o terminima za polaganje PET ispita:

 

http://www.britishcouncil.rs/polaganje-ispita/cambridge-engleski

 

 

 

English Wiorld škola je BROZANI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za Cambridge ESOL ispita i IELTS (KET, PET, FCE, CAE i CPE).

 

Ostali ispiti
Cambridge Exam Preparation Centre Priprema za KET ispit Priprema za PET ispit Priprema za FCE ispit Priprema za CAE ispit Priprema za CPE ispit Priprema za IELTS ispit Priprema za TOEFL ispit Priprema za SAT/ACT ispit Priprema za ACT ispit 250 POLAZNIKA NA MEĐUNARDNIM ISPITIMA, 100% PROLAZNOSTI
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×