english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Priprema za CAE ispit
english world school

 

Certificate in Advanced English je prvi od dva najviša nivoa Cambridge ispita iz engleskog jezika i na skali Zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku C1. Od kandidata na ovom nivou očekuje se da se samouvereno snalaze u većini situacija u društvu, na poslu i na studijama visokog obrazovanja u zemljama engleskog govornog područja. CAE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti i koledži u Britaniji, kao i mnogi drugi u svetu, uključujući i poslodavce.

 

ENGLISH WORLD škola je BROZANI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za  Cambridge ESOL ispita i IELTS (KET, PET, FCE, CAE i CPE).  

 

 

 

KAKO IZGLEDA CAE ISPIT 2015?

 

NOVI FORMAT CAE ISPITA
 

Prvi deo – Čitanje i engleski u praksi ( jedan sat i 30 minuta) Od 2015. godine ovaj deo ispita procenjuje dve važne veštine. Najpre, ocenjuje se Vaša sposobnost da razumete književne tekstove, kao i one koji to nisu, članke iz novina i časopisa. Pored toga, ovaj deo ispita sadrži zadatke kojima se procenjuje poznavanje gramatike i vokabulara engleskog jezika.

 

Drugi deo – Pisanje (jedan sat i 30 minuta) Ovaj deo ispita procenjuje Vašu sposobnost da napišete tekst u formi pisma, članka, pregleda ili izveštaja na najrazličitije zadate teme.

 

Treći deo – Slušanje (40 minuta) Ovaj deo ispita od Vas zahteva da shvatite značenje odslušanog teksta koji može da uključuje predavanja, radio emisije, govore i diskusije.

 

Četvrti deo – Govor (15 minuta) Ovaj deo ispita polaže se u paru ili u grupi od tri kandidata i procenjuje se sposobnost interakcije i izražavanja u različitim situacijama: u razgovoru sa ispitivačem, drugim kandidatima i samostalnom govoru.

 

REZULTATI

 

Svaki deo ispita nosi 25% od ukupne ocene. Kandidati koji polože ispit dobijaju sertifikat s jednom od tri ocene (A, B ili C). Znanje kandidata koji postignu ocene D ili E smatra se neodgovarajućim za standarde CAE ispita. Na časovima se upoznajete sa svakim segmentom ispita i uvežbavate tehnike polaganja, a naročita pažnja se poklanja pisanju i govoru kao najzahtevnijim segmentima CAE ispita. Nastava se odvija u malim grupama ili individualno. Optimalni period trajanja priprema je 6-12 meseci. ENGLISH WORLD škola sa visokim procentom uspešnosti priprema kandidate za polaganje ovog ispiita. Nakon položenog CAE ispita možete se pripremati za CPE, koji odgovara C2, najvišem nivou na CEFR skali.

 

CAMBRIDGE ESOL ISPITI - opšti engleski (KET, PET, FCE, CAE, CPE):

 

 Kembridž ispiti -opšti engleski

Nivo na skali Saveta Evrope (CEF)

 • Key English test (KET)

A2

 • Preliminary English Test (PET)

B1

 • First Certificate in English (FCE)

B2

 • Certificate in Advanced English (CAE)

C1

 • Certificate in Proficiency in English (CPE)

C2

 

Na ovom sajtu možete pogledati detaljnije o terminima za polaganje CAE ispita:

 

http://www.britishcouncil.rs/polaganje-ispita/cambridge-engleski

 

 

S obzirom da je Englsih World brozanii partner British Council-a za prijavljivanje ispita preko škole dobijate dodatni POPUST.

 

 

Ostali ispiti
Cambridge Exam Preparation Centre Priprema za KET ispit Priprema za PET ispit Priprema za FCE ispit Priprema za CAE ispit Priprema za CPE ispit Priprema za IELTS ispit Priprema za TOEFL ispit Priprema za SAT/ACT ispit Priprema za ACT ispit 250 POLAZNIKA NA MEĐUNARDNIM ISPITIMA, 100% PROLAZNOSTI
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×