english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Priprema za SAT/ACT ispit

 

ŠTA SAČINJAVA SAT ISPIT?

 

SAT ispit je standardizovani test, neophodan za upis na većinu američkih koledža. Sastoji se iz tri dela: kritička analiza teksta, pisanje sastava i matematika, i svaki nosi maksimum 800 poena. Ispit se preporučuje učenicima koji poseduju vrlo dobro ili odlično poznavanje matemetike. ENGLISH WORLD škola sa velikim uspehom priprema kandidate za polaganje ovog ispita

 

Kada i gde mogu da polažem SAT ispit?

 

SAT ispit se polaže šest puta godišnje van SAD. U Beogradu se ispit polaže u međunarodnom akademskom centru. Imajte u vidu da se može dogoditi da centar za testiranje nema sve ponuđene datume koji se nalaze u rasporedu i zato je potrebno da se prijavite na vreme.

 

Rezultati se objavljuju u periodu od 4 do 6 nedelja nakon polaganja ispita.

 

KAKO DA SE PRIJAVIM ZA SAT?

 

Možete se prijaviti putem Interneta  pomoću kreditne kartice. Internet adresa za prijavu je www.colegeboard.org – potrebno je da otvorite nalog na sajtu i da krenete u proces registracije.  

 

Na ovom sajtu možete pogledati termine za polaganje SAT ispita: http://sat.collegeboard.org/home

Ostali ispiti
Cambridge Exam Preparation Centre Priprema za KET ispit Priprema za PET ispit Priprema za FCE ispit Priprema za CAE ispit Priprema za CPE ispit Priprema za IELTS ispit Priprema za TOEFL ispit Priprema za SAT/ACT ispit Priprema za ACT ispit 250 POLAZNIKA NA MEĐUNARDNIM ISPITIMA, 100% PROLAZNOSTI
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×