english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
PREDŠKOLSKI
english world school

U našem jezičkom centru predskolci zauzimaju jedno posebno i važno mesto. Jako je važno da prvi koraci u učenju stranog jezika budu pod nadzorom iskusnih i kvalifikovani predevača, mi u English World smo veomo svesni toga.


Naš ENGLISH WORLD Pre-SCHOOL® program je kreiran na  jedinstven, zabavan način koji prilagođen njihovom uzrastu.

 

Kako to činimo?

 

Engleski jezik se prezentuje deci kroz teme iz njihovog okruženja, dodatne kreativne aktivnosti i multimedijalna učila koja stimulišu decu da uče i nauče. Posebna pažnja se posvećuje najmlađim učenicimak kako bi im se omogućilo učenje u opuštenoj atmosferi. Nastava se odvija u malim grupama ( za ovaj uzrast ne više od 5) jer naši polaznici su uvek na prvom mestu i treba da se osećaju kao da su nešto posebno.


Koji je naš cilj ?


Akcenat za ovaj uzrast se stavlja na usvajanje vokabulara i na kraju usavršavanje konverzacije kroz primenu svega naučenog u govoru. Nastava se izvodi po najnovijim međunarodnim programima po CEFR skali. Na kraju tečaja vaše dete bi trebalo da osim pesama prepozna i izgovori od 150 do 200 reči i sklapa osnovne rečenice i sve to posle prve godine učenja jezika. To je izvanredno s obzirom da dete ima 4 godine.


Zašto ne probate i postanete eksluzivan član ?


Prva dva časa su bez ikakvih obaveza.


I to nije sve! Ukoliko se javite u toku leta 2016. kako bi ste rezervisala mesto vašem detetu, dobijate popust od 20% za ceo tečaj.

Ostali kursevi
Upis Zašto baš English World? PREDŠKOLSKI ŠKOLARCI ( deca od 6 do 12 godina) TEČAJEVI ZA TINEJDŽERE ( 13 do 18 godina Letnja Škola Individualni časovi engleskog jezika E-learning u English World
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×