english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
ŠKOLARCI ( deca od 6 do 12 godina)
english world school

Nastava se odvija po najsavremenenijim, međunarodnim priznatim metodama po CEFR skali i u sklopu sa Cambridge Young Learners Program. Nastava se odvija u malim grupama (od pet do 10 polaznika) što omogućava kvalitniji i intenzivniji pristup svakom polazniku. Nastava je interaktivnog karaktera gde se razvija govor, čitanje i pisanje na stranom jeziku. English World je jedina škola u Smederevu gde učenici već u prvom razredu nauče da čitaju i pišu po ENGLISH WORLD ELEMENTARY LANGUAGE PROGRAM. Nastavnici školovani u inostranstvu, posvećeni i iskusni u svom poslu, brinu o svakom polazniku i prate njihov razvoj.


Uči se kroz kreativne radionice, koje dovode do visokih akademskih standarda znanja. Deca ovog uzrasta su deo Addvantage programa i pruža im se mogućnost da kroz kvizove i takmičenja upoznaju decu iz ostalih gradova Srbije ali i inostranstva.


Na kraju kursa svi polaznici polažuju završni test iz svih segmenata jezika i dobijaju jezičke sertifikate sa mogućnošćču polaganja Cambridge Young Learners of English – međunarodni testovi. Takođe svaki naš polaznik postaje član English World Club, što omogućava razne povoljnosti.


Ne oklevajte. Ne propustite da vaše dete postane član jezičkog centra gde vladuju vedre boje i atmosfere. Budite i vi deo naše čarolija.

Ostali kursevi
Upis Zašto baš English World? PREDŠKOLSKI ŠKOLARCI ( deca od 6 do 12 godina) TEČAJEVI ZA TINEJDŽERE ( 13 do 18 godina Letnja Škola Individualni časovi engleskog jezika E-learning u English World
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×