english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Individualni časovi engleskog jezika
english world school

English World, je od pre sedam godine uvela u svojoj bogatu ponude individualne kurseve za odrasle bilo da je u pitanju poslovni engleski, priprema za međunarodni ispit, priprema za razgovor za posao ili opšti i konverzacioni kurs engleskog jezika koji ima za cilj usavršavanje opšteg jezika.


ZA KOGA SU INDIVIDULNI ČASOVI?


Ovakav vid nastave namenjen je polaznicima koji imaju specijalne potrebe i zahteve, žele da se nastava odvija određenim tempom i žele da se fokusiraju na određenu oblast vokabulara i opseg tema, kao i na posebne jezičke veštine koje bi trebalo usavršiti, npr. slušanje ili pisanje.

 

Svi naši individualni kursevi se kroje prema potrebama svakog polaznika, uz najviše poštovanje zahteva i ciljeva naših klijenata. Nastavu izvode kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom koji Vaše želje i ideje pretvaraju u efikasan plan rada koji daje odlične rezultate. Kao prednosti individualne nastave ističu se brzo i efikasno napredovanje uz fokus na same potrebe polaznika.

 

Ciljevi kursa:

 • značajno usavršene sve veštine koje su zahtevale dodatni rad
 • razumevanje sopstvenih jezičkih nedostataka i prepoznavanje budućih oblasti koje zahtevaju dodatni rad
 • veći nivo samopouzdanja, fluentnosti i tačnosti u govoru
 • viši nivo aktivnog vokabulara
Ostali kursevi
Upis Zašto baš English World? PREDŠKOLSKI ŠKOLARCI ( deca od 6 do 12 godina) TEČAJEVI ZA TINEJDŽERE ( 13 do 18 godina Letnja Škola Individualni časovi engleskog jezika E-learning u English World
english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.

Prijava

×