english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
O nama

ENGLISH WORLD  je nastao 1993. godine u želji da svojim sugrađanima otvori vrata ka svetu, nauči ih drugim jezicima i upozna sa novim kulturama.  Iako je naša specijalnost engleski, danas naši đaci imaju mogućnost da uče osim engleskog i nemački i ruski jer smo prepoznali promene na globalnom nivou. Zato se i zovemo English World – škola koja kroz engleski i druge svetske jezike otvara vrata sveta i raznovrsne mogućnosti.

 

Uspeli smo da postanem jedna od najboljih škola stranih jezika u smederevskom okrugu zahavaljući tradiciji, kvalitetu i stručnosti.  Kroz English World vrata je prošlo preko 2000 polaznika za ovu 24 godinu,  zadovoljni i zahvalni na stečnom znanju.   Dokaz toga je i BRONZANA medalja od BRITISH COUNCIL London za uspeh na Cambridge ispitima za 2011, 2012, 2013 i 2014, 2016 godinu.
Naši profesori su native speakers, to jest engleski im je matarnji jezik, jer su živeli i završili školovanje u engleskom govornom području i po tome smo jedinstevni.  Tajna i ključ našeg uspeha je u tome što smo iskusni i posvećeni svom poslu.  Oduvek smo bili inovatori i primer koji drugi prate, na šta smo veoma ponosni.

 

Naša posvećenost svom poslu ide do te mere da stalno pratimo novitete u metodama podučavanja stranih jezika.  Škola je oporemeljena najsavremenijim sredstvima za rad.  U okviru škole je i bogata biblioteka u kojoj su knjige i časopisi gradirani za raličite nivoe znanja.  Jedina smo privatna škola u Smederevu koja je uložila napor i sredstva da u okviru svog jezičkog centra ima biblioteku, jer jezik se otvrđuje ne samo kroz govor, nego i kroz čitanje.

 

Naše duge veze sa British Council i partnerstvo kroz Advantage Program i međunarodnim institucijama IATEFL; EQUALS i GOETHE INSTITUT omogućava nam da smo u trendu sa najsavremenjijim metodama u podučavanju i edukaciji.

 

Zato smo sigurni da smo najbolji jer na prvom mestu su nam naši učenici.  Pratimo njihov razvoj i učenje kako bi im približili svet jezika a istovremeno testiramao njihovo znanje na jedan jedinstven i nov način koji motiviše i poznat je samo polaznicima našeg jezičkog centra.

 

Kod nas su deca i odrasli uvek zadovoljni jer mi brinemo o njima i učimo ih više od samog jezika. Otvaramo im vrata ka budućnosti i izazovima.  Brojni uspesi na raznim takmičenjima, dobijanje stipendija za Veliku Britaniju, SAD i Nemačku kao i 100% prolaznost na Cambridge ispitima od 2001 godine do danas govore dovoljno o našem posvećenosti i ljubavi prema poslu i našim polaznicima.  

 

Zašto ne bi ste i vi bili deo našeg uspeha i naše engleske porodice?

 

english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.