english world school - hader image
Budite i vi deo našeg uspeha!
Utisci

English World Language School je škola u koju sam išla 12 godina, može se reći da smo rasli zajedno. Dug je put od prvih reči i prostih rečenica do vrhunskih sertifikata o znanju engleskog jezika, ali je mnogo lakši kada imate prave saputnike. U školi English World sam, osim velike stručne pomoći pri učenju jezika savremenim metodama, imala i konstantnu podršku i podsticaj za napredak. Uvek je bilo prilike da se, kroz vežbanje komunikacije na engleskom jeziku, dobije i neki savet, kako za dalji napredak u usavršavanju jezika, tako i za svakodnevne životne situacije. Uz zaista sjajne predavače i kreativno osmišljene časove, nije bilo teško prelaziti čak ni najzahtevnije oblasti i lekcije, pošto su profesionalnost i prijatna atmosfera spojeni u jednu celinu. Zahvaljujući znanju stečenom u ovoj školi, položila sam ispit za CAE serifikat, koji mi je, između ostalog, bio značajan i za dobijanje stipendije za studiranje u inostranstvu. Zbog svega ovoga, svima vrlo rado preporučujem školu English World kao mesto gde će dobiti vrhunsku nastavu stranog jezika, na veoma profesionalan način.

Irena Dučić

 

Priprema za TOEFL

Ja sam imao prilično malo vremena da poboljšam svoj TOEFl skor sa 59 na 90. Ali uz pomoć profesorke iz English World uspeo sam da dobijem preko 90 poena na mom TOEFL ispitu. Uz puno materijala za učenje i vežbanje za kratak rok sam ispunio uslov za stipendiju na željenom koledžu. To ne bih uspeo bez pomoći profesorke iz English World-a. English World preporučujem svima koji žele znatno da poboljšaju svoj engleski jezik.

Nikola

 

Priprema za IELTS

Škola English World je odlična iz razloga što raspolaže odličnim profesorima (kao što je npr. Irena) i zato što znaju šta se traži na ispitima kao što je npr. IELTS. Ne gubi se vreme na učenju Engleskog jezika na način koji većina polaznika misli, već se poznato znanje usmeruje u cilju što boljeg polaganja određenog testa, tj. učenja forme ispita. Kroz to usmeravanje se zapravo mnogo brže uči. Ovo je jedina škola za koju ja znam da ima uspešnost od 100% (verovatno je uzet u obzir preporučen termin na izlazak na ispit od strane profesora) i mogu tu uspešnost da potvrdim i to ne samo u moje ime. Ova škola je preporuka svima koji žele jedan ozbiljan i efikasan kurs za pripremu nekog jezičkog ispita. Uspeh zagarantovan.

Dusan

 

Priprema za IELTS

English World školu sam upisala zbog pripeme za IELTS Academic. Odabrala sam je iz dva razloga: zato što su preporučeni partner Britih Councila i zato što su jedina škola koja je imala razuman program 2 puta nedeljno po dva sata i sto je nastava individualna za razliku od ostalih skola koje su uglavnom imale blok grupnu nastavu jednom nedeljno od 5 sati ili uopste ne drže taj vid nastave ili kurseva. Obzirom da sam zaposlena način rada English World škole mi je više odgovarao, jer mi je bilo lakše da završavam domaći i imala sam kontinuitet koji je jako bitan. Iako je moje znanje engleskog jezika bilo na advanced nivou za dobijanje željene ocene ove pripreme su bile krucijalne. Profesorka Irena je zaista fantastična. Svaka preproruka!

Jelena

 

Priprema za CPE

Pripremao sam se za CPE test u English World-u i izuzetno sam zadovoljan rezultatima. Iako sam nekoliko puta izostajao sa časova i neke delove gradiva morao da nadoknadjujem, stigao sam da se pripremim na vreme i dovoljno temeljno, da položim test sa A ocenom. Preporučio bih školu kako iz akademskih (izuzetno su ažurni i akutelni što se tiče gradiva), tako i iz ličnih razloga, jer sam upoznao veoma pozitivne i interesantne ljude tokom svoje pripreme. Zahvalan sam školi i profesorkama koje su me spremale i jako mi je drago sto sam prosao kroz ceo kurs. P.S. Domaćeg je moglo da bude i malo manje.

Miloš

 

 

Upper Intermediate - Napredni i srednji engleski - B2

Pohađao sam Upper kurs tokom 2012. i 2013. Svoje utiske bih opisao u tri reči: profesionalno, predusretljivo i efikasno. Nije bilo lako, ali je itekako vredelo. Sve pohvale za English World.

Jovan

 

Priprema za CAE

 Nastava u ovoj školi je odlično organizovana, profesori su stručni, dobije se obimna literatura, časovi su sadržajni. Mene su lepo pripremili za ovaj ispit, položila sam ga i veoma sam zadovoljna, pre svega, stečenim znanjem!

Ana

 

Priprema za FCE

Sve pohvale za ovu školu i za profesore. Pohađam školu English World skoro četiri godine tako da sam do sada dobro upoznala sve kvalitete koja ona poseduje. Prethodno sam imala elementarno znanje iz engleskog jezika, nisam mogla da razumem tekstove niti da komuniciram na engleskom jeziku. Kako moj posao zahteva znanje engleskog jezika (advanced level), bilo mi je potrebna ozbiljna i kvalitetna nastava engleskog jezika. Promenila sam nekoliko škola engleskog jezika jer nisam bila zadovoljna kvalitetom koje su mi one pružile dok nisam po preporuci došla do English World škole koju i dalje pohađam. Do sada sam položila FCE kurs i planiram da polažem CAE. Sada imam veliko samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku, kao i u čitanju i razumevanju tekstova. Znanje, entuzijazam, kreativnost, informisanost, spremnost da se prenese znjanje na učenike u najboljem obliku su osobine koje karakterišu profesore ove škole. Takođe i enterijer škole je na zavidnom nivou, a lokacija u centru grada je velika olakšica i ušteda u vremenu. Hvala profesorima i školi English World na svemu.

Marija

 

Kurs engleskog jezika

Bila sam jedna od prvih učenika English World škole. Najviše sam cenila njihovu profesionalnost i ljubaznost. Uspeli su da mi pomognu da prevaziđem svoj strah od upotrebe engleskog, što je bilo ključno za moju profesiju, kako sam svakog dana u kontaktu sa strancima i koristim više engleski nego srpski. Zbog sjajnog iskustva sa kursa nisam imala nedoumicu da li da se obratim English World timu kada mi je zatrebao profesionalni prevod zbog projekta na kome sam radila u firmi. Na oba polja imam samo reči hvale za ljude iz English World. Samo tako nastaviti.

Sanja

 

Priprema za FCE

Prvo, u English World-u vas odmah na početku uvere da škola ima veću želju i uverenje od vas samih, da svako može naučiti jezik, ako sledi specifičane metode učenja škole, koje su pre svega personalne, strogo usmerene na svakog pojedinca u grupi. Drugo, profesori osluškiju sklonosti svakog polaznika i veoma poklanjaju pažnju da ga dodatno pravilno usmere, da mu ukažu na najbolje baš za njega. Treće a najvažnije, polaznici u grupi i profesor postaju dovoljno bliski da im dolazak na časove predstavlja više radost nego napor, više prijateljsko druženje nego obaveza.

Katarina

 

Priprema za CAE

Svima bih preporučila školu English World prilikom pripreme CAE ispita s obzirom na svoje iskustvo. Prijatna atmosfera, kao i profesorka koja je učinila časove izuzetno zanimljivim i poučnim su veoma podsticajni. Materijal koji se dobija tokom časova i redovno pohađanje sigurno vode ka uspehu. Vratiću se u slučaju da odlučim da spremam neki od Cambridge-ovih ispita, jer sam uverena da cu steći potrebno znanje u ovoj školi!

Sandra

 

Priprema za TOEFL

Priprema za TOEFL u English World školi je predivno iskustvo svakako. Iskreno, u današnje vreme je jako teško naći nekog ko je tu da ispoštuje svaki vaš zahtev bez obzira da li se radi o vremenskim ili finansijskim problemima. Preljubazno osoblje i fenomenalni profesori svakako će vam pomoći da uživate u pripremanju prilično zahtevnog testa na najbolji i najadekvatniji način za svakog pojedinca. Obezbeđena je literatura,cene su prihvatljive i što je najvažnije svaki dogovor je moguć. Iskreno samo reči hvale za sve!

Aleksandar

english world school - starters
 • Mi smo prva, prava i proverena škola stranih jezika u Smederevu.  Iskoriste naš rođendanski popust i slavite sa nama. Budite i Vi deo uspešne i odabrane ekipe.

 • Treba vam stipendija?

   

  Jedina škola koja je dokazala da uspešno priprema za IELTS; TOEFL; ACT i SAT.  Imamo  destoro polaznika koje su već u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Austriji, Danskoj i Holandiji  i to samo za 2013 godinu. Ne gubite vreme budite i Vi deo odobrane i uspešne ekipe. 

 • Mislite o radu ili odlasku u inostrastvo.

   

  Jedina škola koja može da zagarantuje uspešnu pripremu u pologanju međunarodnih ispita iz Engleskog i Nemačkog od A1 do C2 po proverenom English World®metodu za odlazak na rad ili iseljenje u inostrastvo.

 • PAŽNJA! Cene niže nego ikada

   

  Ukoliko ste novi polaznik i dovedete još jednu osobu stičete pravo na najpovoljnije cene tečaja ikada viđene u English World.

 • BESPLATAN DEMO ČAS

   

  Da  osetite prijatnu atmosferu  na času i uvidite efikasnost English World® metoda pozivamo vas na besplatan demo čas .

 • BRONZANA MEDALJA  uspeh na ispitima

   

  I ove  godine se možemo pohvaliti da su svi naši polaznici položili Cambridge ispite i Nemačke od A1 do C2 u ispitnom roku.  Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo do ćemo i u budućnost imati 100% prolaznosti.

 • Hoćete da progovorite a da ne gubite vreme

   

  Jedina škola koja radi po uspešnom English World® metodu kojim vam je zagarantovan dramatičan napredak u ZNANJU, KONVERZACIJI I SAMOPOUZDANJU.

 • Letnja škola stranih jezika

   

  Iskoristite slobodno vreme ovog leta pametno. Upišite se na letnji tečaj i steknite znanje dok štedite novac i vreme. Cene niže nego ikada u English World Summer School.